SERVICII

 

Clinica FizioTinMed ofera o gama variata de servicii de recuperare, specializate pe traumatologia sportiva, afectiunile ortopedice si cele post-traumatice si reumatologice. Obiectivul nostru principal este recuperarea cat mai rapida a pacientilor nostri prin intermediul fizioterapiei si a kinetoterapiei.

 

In cadrul clinicii FizioTinMed se realizeaza evaluarea aparatului locomotor, precum si efectuarea tratamentelor de terapie manuala,manipulari fizioterapie, si programe individualizate de kinetoterapie in functie de afectiunile fiecarui pacient in parte.

 

Pentru ca diagnosticul sa fie precis se realizeaza un testing articular si unul muscular,acestea fiind efectuate inaintea inceperii programului de recuperare.De asemenea in anumite situatii se efectueza o ecografie musculo-scheletala sau rezonanta magnetica.In felul acesta diagnosticul este pus fara erori.

 

In cadrul clinicii noastre se pot realiza proceduri si tratamente dedicate atat sportivilor, cat si persoanelor care isi doresc sa revina la activitatile de zi cu zi fara redoare articulara sau dureri survenite in urma diferitelor traumatisme sau interventiilor chirurgicale.: Tratamentele oferite de kinetoterapeutii nostri constau in gimnastica sportiva, gimnastica medicala, stretching,terapie manuala si manipulari.

Dispunem de aparatura medicala si echipamente de ultima generatie, astfel incat avem posibilitatea efectuarii unor proceduri complexe de electroterapie, terapie cu vacuum, laserterapie, terapie cu ultrasunete, shockwave, terapie T-Care (hipertermie), heat therapy (terapie cu caldura), crioterapie (terapie cu gheata).

 

Clinica noastra dispunand de aparatura ultramoderna este ideala pentru recuperarea deficientelor aparatului locomotor fie ca sunt post-traumatice,post-chirurgicale,neurologice sau reumatologice.

 

Printre cele mai frecvente cazuri specifice traumatologiei sportive, pe care le-am tratat cu succes, enumeram: dureri articulare, intinderi si rupturi musculare,cicatrici musculare, sindromul de tunel carpian,, chistul meniscal, sindromul de impingement al umarului, leziunile ligamentului incrucisat anterior, condropatia genunchiului, gonartroza,coxartroza,tendinopatie ahileana, ruptura de menisc, sindromul de impingement al coafei rotatorilor.lombalgii,lombosciatica,lordoza,scolioza,spondiloza,torticollis,spasm muscular.