Despre noi

Img

Clinica FizioTinMed va ofera o gama variata de servicii de recuperare, specializate in principal pe traumatologia sportiva, afectiunile ortopedice si cele post-traumatice, reumatologice si de tip neurologic.


Clinica noastra are ca obiective principale tratarea, recuperarea si preventia deficientelor fizice, in special cele ale aparatului locomotor. Kinetoterapeutii nostri sunt pregatiti pentru a va reface tonusul muscular,mobilitatea articulara si prin intermediul tratamentelor de fizioterapie sa elimine durerea in scopul recuperarii cat mai rapide a aparatului locomotor.

Fiind specializati in traumatologia sportiva, evaluam starea de sanatate in scopul preventiei si dezvoltarii unui plan de pregatire,astfel incat sportivul sa elimine accidentarile din planul de antrenament.

Prin tratamentele si procedurile realizate in cadrul clinicii FizioTinMed, recuperarea fizica a pacientilor nostri este eficienta si rapida datorita colaborarii perfecte dintre kinetoterapeut,fizioterapeut si doctor.

In vederea obtinerii unei forme fizice optime, in cadrul cabinetului nostru se pot realiza proceduri si tratamente dedicate atat sportivilor, cat si persoanelor care isi doresc sa aiba o conditie fizica foarte buna: masaj sportiv, masaj terapeutic, masaj de relaxare, gimnastica sportiva, gimnastica medicala si stretching.